Over ons

Over ons wil jou een beeld geven over het verhaal achter de website PretparkTicketsKorting. Op deze website vind je bijvoorbeeld meer informatie over wat er allemaal te ontdekken valt in verschillende pretparken. We doen dit op basis van beschrijvingen en unieke attracties. Je zal gauw merken dat een uitstap naar een pretpark zeker de moeite waard is.

Daarnaast geven we jou ook beeld over mogelijke acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over pretparken in België en de ons omringende landen. En dit voor zowel Belgen als Nederlanders. We streven ernaar om jou een zo goed, correct en duidelijk beeld te geven over een daguitstap naar een attractiepark. De website wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Dit onder andere om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden.

PretparkTicketsKorting.be werkt zelfstandig en werkt enkel samen met gerenommeerde en gekende pretparken. De partners op deze website hebben bovendien hun toestemming gegeven om met ons samen te werken. Het aanbod op de site is bijgevolg door hen goedgekeurd. Kortom, het is zeker de moeite om eens te bekijken!

Het verhaal achter PretparkTicketsKorting.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en liefde voor mijn gezin, uitstappen en de natuur, heeft gezorgd voor de website Pretparkticketskorting.

Dagelijks wordt deze site ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor een pretpark bijna geen geheimen meer voor me heeft. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier. De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en liefhebber van uitstapjes … .

over ons

De Belgische website Pretparkticketskorting is een onderdeel van www.bezigebij.be.