Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië - dagtour Roki adventure | Hiking Dubrovnik

Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië - dagtour Roki adventure | Hiking Dubrovnik

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië – dagtour bij Roki adventure | Hiking Dubrovnik. Doe Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië aan een voordelige prijs.

Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië – dagtour: details

Zwemmen en hiken op het Kolocep Eiland nabij Dubrovnik Kroatië – dagtour


Hike over de vele voetpaden van het prachtige eiland Kolocep, het meest zuidelijke bewoonde Kroatische eiland. Tijdens de hike van 3 uur, ontdek je een mediterrane oase vol kliffen, prachtig uitzicht en geniet je van de heerlijke geur van de prachtige Adriatische planten.

Programma


✔ Ontmoeting van de gids bij de haven van Cruz✔ Instructie over de tocht✔ Begeleiding van een ervaren instructeur met expertise✔ Vervoer met de veerboot richting de Kolocep eilanden✔ De activiteit duurt in totaal 4 uur

Wat kun je verwachten?

[line]Behalve de oude binnenstad van Dubrovnik, cultuur en geschiedenis, is er ook genoeg prachtige natuur die de stad omringt. Hiken op het weelderige Kroatische eiland Kolocep is heerlijk en bewonder de prachtige uitzichten die je nergens anders vindt!Je ontmoet de Engels-sprekende gids in de haven van Gruz en stapt aan boord van een van de meest populaire lokale veerboten. Laat de deskundige gids je door de vele voetpaden op Kolocep Island leiden. Tijdens de wandeling van 3 uur kun je genieten van de rustige omgeving, de prachtige natuur en de geweldige uitzichten.Je gids onthult verborgen plekken om te zwemmen en te klif duiken, weg van de drukke stadsstranden. Keer terug naar Dubrovnik met een onvergetelijke ervaring op het eiland Kolocep.

Details

[line][column type=”1/2″]Beginpunt:Dubrovnik, Haven van Gruz09:30 t/m 16:30Eindpunt:Hetzelfde als beginpuntDuurHiken duurt circa 3 uur. De gehele tour is circa 8 uur.Geschikt voor:Iedereen in goede conditie.LeeftijdVanaf 8 jaarFysieke eisenNiet aanbevolen voor deelnemers met rugklachten, niet aanbevolen voor deelnemers met hartklachten of andere ernstige medische aandoeningenGrootte groepMinimaal 2 personen. Maximaal 8 personen. [/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalKroatisch en EngelsActiviteit inclusiefProfessionele gidsEnergie reepTickets voor de veerbootExtra informatieComfortabele wandelschoenen – er zal veel gewandeld worden.Handig om mee te brengen: water (minimaal 1,5 liter), hoed, zonnebril, zonnebrandcrème, lunch.We kunnen lunch voor u regelen in een klein lokaal visrestaurant met de beste verse vis in dit gebied (dient ter plekke te betalen).Op maandag, woensdag, vrijdag van 1 mei tot 30 september.Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van de ouders mee.UitvoeringsgarantieJe kunt hier de uitvoeringsgarantie zien van Adventuretickets.nl.[/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 68.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!