Zonnebank sessie + tandenbleken bij Studio Vitasun

Zonnebank sessie + tandenbleken bij Studio Vitasun

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zonnebank sessie + tandenbleken bij Studio Vitasun. Ga voordelig naar een Zonnebank in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

Zonnebank sessie + tandenbleken bij Studio Vitasun: details

Wat? Zonnebanksessie + tanden bleken bij Studio Vitasun met [korting] korting. 20 minuten zonnen of 3x 20 minuten tanden bleken in Roosendaal. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 8.75 EUR in plaats van 13.50 EUR

De zonnebanken die gebruikt worden zijn van het merk Luxura. Luxura kenmerkt zich in een luxe, stijlvolle uitstraling met veel mogelijkheden op de zonnebank. Denk aan bijvoorbeeld heerlijk verkoelende waternevel of jouw eigen muziek luisteren via de MP3 ingang. In de studio vind je de Luxura X7 en de Luxura X10.

Luxura 7

De Luxura X7 is een ‘normale’ zonnebank met ongekend hoge bruiningsresultaten. Door de extra lange lampen is het bruiningsoppervlak optimaal en zul je van top tot teen een mooi bruin kleurtje krijgen. Het voordeel van de X7 is dat deze je lichaam stimuleert om nieuw pigment aan te maken en tegelijkertijd je pigment inkleurt. Hierdoor duurt het net iets langer voordat je je optimale bruine kleur bereikt hebt maar zal je kleur wel donkerder zijn en zal je deze veel langer vasthouden.

Luxura 10

De Luxura X10 is een ‘zware’ zonnebank oftewel de Turbo-bruiner. De gezichtsbruiners zijn al 4x zo sterk als op de X7 en bevatten meer lichaamslampen voor een direct hoog bruiningsresultaat. Deze bank is geschikt voor de ervaren zonners en bruint jouw pigment diep in.

De tandenbleek behandeling

De tint van je tanden wordt voor de behandeling bepaald, waarna jouw tanden worden behandeld met een speciale spray. Vervolgens wordt de X-treme Smile bleekgel op jouw tanden aangebracht. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd, waardoor jouw tanden snel witter zullen worden. Dit proces wordt een aantal keren herhaald. Na de behandeling wordt de tint opgemeten en kun je het resultaat bekijken. Je dient na de behandeling nog enige tijd rekening te houden met wat je eet, drinkt of rookt. Je zult 3 maanden tot 1 jaar plezier hebben van de behandeling. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw leefstijl en de staat van jouw gebit.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Studio Vitasun.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Zonnebank voor een Zonnebank. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!