Zondagmiddag ticket VerzamelJaarbeurs

Zondagmiddag ticket VerzamelJaarbeurs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zondagmiddag ticket VerzamelJaarbeurs. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Zondagmiddag ticket VerzamelJaarbeurs: details

Wat? Zondagmiddag ticket VerzamelJaarbeurs met [korting] korting. Geldig op zondagmiddag 14 november 2021, vanaf 12:00 uur. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 15.00 EUR

Het is allang geen rommelmarkt meer te noemen. Want rommel is er niet te vinden. Op Europa’s grootste, overdekte vintage evenement, de VerzamelJaarbeurs, vind je allerlei soorten collectors items. De Jaarbeurshallen puilen weer uit van de kramen met tweedehands ‘pareltjes’, curiosa en antiek. Van boeken, munten, kaarten en postzegels tot design interieurartikelen, jaren 50 kleding en chinees porselein. Je kunt het zo gek niet bedenken! De voorwerpen zijn ingedeeld op onderwerp en terug te vinden binnen aparte gedeeltes binnen Jaarbeurs.

Je kunt 14 november lekker rondsnuffelen en struinen door de hallen. En aangezien ‘vintage’ enorm is gestegen in populariteit, zal het zowel aan de geïnteresseerde bezoekers als aan het ruime aanbod niet liggen! Van jong tot oud zijn mensen vandaag de dag geïnteresseerd in tweedehands spullen. Zo shoppen steeds meer jonge mensen een ‘nieuw’ vintage interieur bij elkaar en is jaren ‘50 en ‘70 kleding weer helemaal trendy.

De VerzamelJaarbeurs bezoek je niet alleen voor de kramen, maar ook zeker voor de gezelligheid. Je raakt gemakkelijk aan de praat met medeverzamelaars en liefhebbers. Zo kun je elkaar helpen in de zoektocht of vertellen over je nieuwe aanwinst.

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van VerzamelJaarbeurs. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!