Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin

Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin: details

Wat? Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin met [korting] korting. Opstap Katwijk of Warmond. Geldig t/m 3 oktober 2021.

Nu aan slechts 13.95 EUR in plaats van 22.50 EUR

Vanuit Katwijk aan Zee (ca. 3 uur) of Warmond (ca. 1,5 uur) geniet je van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De prachtige vergezichten, het kabbelende water en de natuur doet ieders “Groene Hart” sneller laten slaan. De historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes vormen samen een weergaloze compositie vol contrasten. Als het ware vaar je door een levend schilderij.

De kapitein informeert je gedurende vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet je uiteraard ook aan ’t dek alwaar je een weids uitzicht heeft over de omgeving.  

Dahliashowtuin

Maak jouw dag compleet en combineer deze rondvaart met een bezoek aan De Dahlia showtuin. Je kunt hier genieten van meer dan 640 verschillende soorten dahlia’s in de showtuin. Deze dahlia’s zijn geleverd door 20 verschillende dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Tijdens de rondleiding word je meegenomen in de wonderlijke wereld van dahlia’s, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het najaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag je foto’s maken om deze belevenis vast te leggen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!