Zin in een dag vol actie? Kom dan paintballen bij Agimont Adventure!

Zin in een dag vol actie? Kom dan paintballen bij Agimont Adventure!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zin in een dag vol actie? Kom dan paintballen bij Agimont Adventure!. Ga voordelig naar een Sport en spel in Agimont NL aan een scherpe prijs.

Zin in een dag vol actie? Kom dan paintballen bij Agimont Adventure!: details

Wat? Beleef nu voordelig een actieve dag met je vrienden. Kom paintballen in en rond een Middeleeuws kasteel bij Agimont Adventure in Givet.

Nu aan slechts 5.00 EUR in plaats van 150.00 EUR

Tactiek, spanning en sluwheid zijn de sleutelwoorden voor een potje paintballen. Durf jij het aan met je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie? Op de unieke paintball locatie in en rond een Middeleeuws kasteel kun jij de verfkogels afvuren. Met het prachtige uitzicht over Frankrijk is het uitgeroepen tot de 3e “Must play” paintball plek ter wereld. Dat beloofd een bijzondere ervaring! Kom jouw fort verdedigen en laat met een team van bomspecialisten de ophaalbrug ontploffen, zodat het andere team nooit jouw fort kan bemachtigen. Speel mee en herleef de geschiedenis!

Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bij Givet. Het is omgeven door ruim 100 hectare. In 1931 werd de grond aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk. 

Let op! Je mag maximaal 2,5 uur van het speelterrein gebruikmaken, maar het spel is afgelopen als alle 50 balletjes p.p. op zijn. Wil je dit risico niet lopen, koop dan extra balletjes bij. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Agimont Adventure. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!