Zeiltocht vanuit Split naar het eiland Šolta Kroatië Toto Travel

Zeiltocht vanuit Split naar het eiland Šolta Kroatië Toto Travel

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zeiltocht vanuit Split naar het eiland Šolta Kroatië bij Toto Travel. Doe Zeil tour vanuit Split aan een voordelige prijs.

Zeiltocht vanuit Split naar het eiland Šolta Kroatië: details

Zeiltocht vanuit Split naar het eiland Šolta Kroatië


Deze 5 uur durende tour vanuit Split brengt je in een kleine groep van 6 tot 10 personen naar het eiland Šolta. Tijdens de zeiltocht geeft de schipper je de kans om te leren zeilen. Eenmaal aangemeerd in de baai van het eiland Šolta heb je twee uur om heerlijk te ontspannen. Geniet van een drankje of ga lekker zwemmen en maak gebruik van de snorkeluitrusting! Vervolgens varen jullie weer terug naar de haven van het prachtige Split.

Programma


✔ Ontmoeting van de gids✔ Uitleg over de tocht✔ 11.00 vertrek vanuit Split naar Solta✔ Verblijf in een prachtige baai in Rogac (Solta)✔ Vrije tijd om te zwemmen, zonnebaden of te lunchen✔ Terug varen naar Split✔ terugkomst in Split 16.00 uur

Wat kun je verwachten?


Ervaar de Adriatische Zee op een luxe zeilboot. De schipper geeft je de kans om te zien en te leren zeilen. Dit is een 1,5 uur durende zeiltocht van Split naar het eiland Solta, met een verblijf van circa 2 uur in een prachtige baai (Rogac, het eiland Solta). De boot verblijft zo’n twee uur in de baai zodat je tijd hebt om te zwemmen, zonnebaden en vooral te genieten! De tocht eindigt met 1,5 uur terug zeilen naar de haven van Split.

Details


[column type=”1/2″]Beginpunt:Centrum Split, St. Francis KerkStarttijden: 11:00Eindpunt:Centrum Split, St. Francis KerkDuurCirca 5 uurGeschikt voor:IedereenLeeftijdVanaf 3 jaar oudFysieke eisenNiet aanbevolen voor deelnemers met rugklachten, hartklachten of andere ernstige medische aandoeningen. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwenGrootte groepMinimaal 8 personen. Maximaal 12 personen. [/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalEngels en KroatischActiviteit inclusiefFlesje waterErvaren schipperGebruik van snorkeluitrustingExtra informatieExclusief eten & drinken.Zorg ervoor minimaal 15 minuten voor vertrek vertrekklaar te zijn.Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.Meenemen: zwemkleding, zonnebrandcrème, hoofddeksel, camera, zonnebril en een glimlachKinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.Seizoen: van 1 april tot 31 november , dagelijksGeen restitutie mogelijk bij te late aankomst of no show. Ook niet vanwege het niet- of te laat aankomen van je cruiseschip.UitvoeringsgarantieJe kunt hier de uitvoeringsgarantie zien van Adventuretickets.nl.[/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 65.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!