Zeekajakken Dubrovnik Kroatië Adventure Dalmatia

Zeekajakken Dubrovnik Kroatië Adventure Dalmatia

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zeekajakken Dubrovnik Kroatië bij Adventure Dalmatia. Doe Zee Kajakken Dubrovnik Kroatië aan een voordelige prijs.

Zeekajakken Dubrovnik Kroatië: details

Zeekajakken Dubrovnik Kroatië

[line]

Dubrovnik is een van de meest bezochte bestemmingen van Dalmatië. Deze havenstad in Kroatië heeft circa 50.000 inwoners en is werkelijk een topbestemming. Het klimaat is er heerlijk en de unieke architectuur maakt het tot een fantastische stad. De stadsmuren van Dubrovnik zijn een hoogtepunt tijdens deze tocht en worden ook wel als de meest indrukwekkende stadsmuren gezien van de Adriatische zee. De stad staat sinds enige tijd ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst en dat is niet meer dan terecht!

Check de video!

[line]https://www.youtube.com/watch?v=lblVHyspXUk

Omschrijving

[line]✔ Start van de tocht om 09.30 of 12.30✔ De activiteit start met een instructie✔ Onder begeleiding van een ervaren instructeur✔ Peddel door een fantastische omgeving (totale tocht is 7 km)✔ Ervaar de stadsmuren van Dubrovnik op een unieke manier✔ Mogelijkheid tot zwemmen & snorkelen✔ Einde van de tocht

Wat kun je verwachten?

[line]Deze halve dagtocht op de wonderschone Adriatische zee start bij het eeuwenoude fort Lovrjenac in de kleine haven Pile. Samen met de Engels sprekende instructeurs ga je met de kajak op weg om grotten te ontdekken en richting het mysterieuze Lokrum eiland, ook wel ‘het eiland van de liefde’ genoemd.Je peddelt een stuk rond dit mooie eiland waarna je richting het verborgen strand Betina gaat, gelegen in een grot. Hier is er tijd voor een pauze en kan er gesnorkeld en geluncht worden. De enige manier om dit rustgevende strand te bereiken is via de zee waardoor je een van de weinige op dit strand zult zijn. Hiervandaan heb je ook een uniek uitzicht op de stadsmuren van Dubrovnik.Na een korte pauze op het strand wordt de tocht vervolgt langs de kust richting de stadsmuren. Mooie stranden, palmbomen, boten en enorme villas maken deel uit van het geweldige uitzicht tijdens het kajakken. Peddelend langs deze indrukwekkende stadsmuren zorgt voor een fantastisch uitzicht op de zogeheten ‘parel van de Adriatische zee’. Dit is ongetwijfeld het mooiste gedeelte van de tocht. Hierna wordt de tocht vervolgt richting het beginpunt, de kleine haven Pile.

Details

[line][column type=”1/2″]Beginpunt:Pile Bay; Old Town in DubrovnikEindpunt:Hetzelfde als beginpuntDuurDe totale duur exclusief vervoer is 3 uurGeschikt voor:Iedereen. Geen hartproblemen, zwangerschap etc.LeeftijdVanaf 6 jaar onder begeleiding van een volwasseneFysieke eisenGoede conditie vereistGrootte groepMinimaal 2 personen. Mogelijk om met een groep te doen. Neem voor groepen contact met ons op. [/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalEngels en KroatischActiviteit inclusiefTicketKorte instructieProfessionele begeleidingWaterAlle nodige materialen (reddingsvest, peddel, snorkel materiaal, waterdichte zak voor persoonlijke spullen)Extra informatieOm deel te nemen is geen medische verklaring nodig.Zorg ervoor dat je zelf altijd een goede (reis) verzekering afsluit.Aangeraden om mee te nemen: t-shirt, water, slippers, handdoek, zonnebril, pet of hoed, zonnebrand, zwemkledingUitvoeringsgarantie via Adventuretickets.nlVoor beschrijving van de uitvoeringsgarantie, klik hier.  [/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 30.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!