Zeekajakken Barban Istrië Kroatië - hele dagtour Istra Adventure

Zeekajakken Barban Istrië Kroatië - hele dagtour Istra Adventure

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zeekajakken Barban Istrië Kroatië – hele dagtour bij Istra Adventure. Doe Zeekajakken Barban Istrië Kroatië aan een voordelige prijs.

Zeekajakken Barban Istrië Kroatië – hele dagtour: details

Zeekajakken Barban Istrië Kroatië – hele dagtour

[line]

Deze 8 uur durende tocht over de prachtige zee nabij de Kroatische provincie Istrië is een activiteit om nooit meer te vergeten. Ga samen met een instructeur op pad naar de mooiste plekjes in de regio. Je verzameld in het dorpje Draguzeti en vertrekt met de kajak naar Raša Bay. Hier is genoeg tijd om te ontspannen, zwemmen en te genieten van de zon. De lunch vindt plaats in een traditioneel Kroatisch vis restaurant. Ga mee op dit prachtige avontuur op zee en geniet op een bijzondere manier van de omgeving.

Programma

[line]

✔ 09.45 begin van de tocht in Draguzeti / instructie over de tocht✔ 10.00 aankomst bij het St. Nicola’s uitkijkpunt, start van het kajakken✔ Tussendoor genoeg tijd voor zwemmen, zonnebaden en genieten van de omgeving✔ 14.00 lunch in een traditioneel vis restaurant✔ 15.30 vervolg van het kajakken✔ 18.00 terugkeer naar Draguzeti

Wat kun je verwachten?

[line]De activiteit begint om 09.45 in de ochtend vanuit het dorpje Draguzeti gelegen in de buurt van Barban. Hier krijg je een instructie over het zee kajakken en een introductie in het programma. Na de uitleg begint de tocht richting het St. Nicola’s uitkijkpunt. Tussendoor is er genoeg tijd om te zwemmen, zonnebaden of te genieten van de omgeving. Om circa 14.00 is er de mogelijkheid om een heerlijke lunch te nuttigen in een traditioneel Kroatisch vis restaurant (niet bij de prijs inbegrepen). Om circa 18.00 is de tocht afgelopen en wordt er richting het beginpunt gevaren. Na afloop zul je terug kijken op een fantastische dag.

Details

[line][column type=”1/2″]Beginpunt:Draguzeti, Istrië in de buurt van BarbanEindpunt:Draguzeti, Istrië in de buurt van BarbanDuur:Circa 8 uurGeschikt voor:Iedereen, kunnen zwemmen vereistLeeftijdGeschikt voor alle leeftijdenFysieke eisenGeen fysieke eisenGrootte groepGroepen bestaan uit minimaal 8 personen [/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalEngels & KroatischActiviteit inclusiefProfessionele gidsInstructieMaterialenExtra informatieAangeraden om sportieve kleding te dragen en een extra setje mee te nemen. In de zomer graag ook zwemkleding en een handdoek meenemen.De lunch is niet bij de prijs inbegrepen.Uitvoeringsgarantie via Adventuretickets.nlVoor beschrijving van de uitvoeringsgarantie, klik hier.   [/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 53.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!