Zee kajakken Split Kroatië Adventure Dalmatia

Zee kajakken Split Kroatië Adventure Dalmatia

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Zee kajakken Split Kroatië bij Adventure Dalmatia. Doe Zee kajakken Split Kroatië aan een voordelige prijs.

Zee kajakken Split Kroatië: details

Zee kajakken Split Kroatië

[line]

Varend in je kajak door de haven van Split geniet je van een fantastisch uitzicht over het 1700 jaar oude paleis van de Romeinse Keizer Diocletianus. Split, de grootste stad van beide kanten van de Adriatische zee, biedt vele mooie mogelijkheden om te verkennen zonder ver weg te gaan van het centrum.

Omschrijving

[line]✔ Start van de tocht in de ochtend of middag (afhankelijk van seizoen)✔ De activiteit start met een instructie✔ Onder begeleiding van een ervaren instructeur✔ Drankje bij het Maritieme onderzoeksinstituut✔ Einde van de tocht

Wat kun je verwachten?

[line]De kajak tocht start met een korte introductie over het kajakken. Vervolgens begint de tocht onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tijdens de tocht kajak je langs mooie bezienswaardigheden van Split. De tocht begint aan de westkant van de haven en als eerst ga je naar de zuidelijke kant van het ‘Split Park Forest Marjan’. Tijdens deze tocht langs de kust van Split zul je ook het kasteel met de galerij van de beroemde Kroatische beeldhouwer Ivan Mestrovic passeren. Ook kom je langs Villa Dalmatië, dat ooit toebehoorde aan de oud Joegoslavische communistische leider Tito. De kajak tocht zal ook dicht langs het Maritieme onderzoeksinstituut gaan en de baai van Bene. Tijdens een korte pauze wordt er genoten van een verfrissend drankje op de grond van het onderzoeksinstituut. Peddelend langs de kust zul je in aanraking komen met de mooie omgeving en de architectuur rondom de Middellandse zee. Het oude paleis van Diocletian is het hoogtepunt van de tocht en staat tevens onder bescherming van de UNESCO.

Details

[line][column type=”1/2″]Beginpunt:Matejuska strand bij de kleine havenEindpunt:Hetzelfde als beginpuntDuurDe totale duur is circa 3 tot 3,5 uur. Totale afstand is 9 kmGeschikt voor:Iedereen. Geen hartproblemen, zwangerschap etc.LeeftijdVanaf 8 jaarFysieke eisenGoede conditie vereistGrootte groepMaximaal 24 personen. Mogelijk om met een groep te doen. Neem voor groepen contact met ons op.[/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalEngels en KroatischActiviteit inclusiefTicketKorte instructieProfessionele begeleidingAlle nodige materialen (zee kajaks, peddels, reddingsvesten)Extra informatieOm deel te nemen is geen medische verklaring nodig.Aangeraden om mee te nemen: water, zonnebril, pet of hoed, zonnebrandUitvoeringsgarantie via Adventuretickets.nlVoor beschrijving van de uitvoeringsgarantie, klik hier.  [/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 35.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!