Wizzarding Cocktailworkshop bij Elixer Room in Den Haag

Wizzarding Cocktailworkshop bij Elixer Room in Den Haag

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wizzarding Cocktailworkshop bij Elixer Room in Den Haag. Ga voordelig naar een Proeverij in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Wizzarding Cocktailworkshop bij Elixer Room in Den Haag: details

Wat? Brouw magische cocktails op een unieke manier bij Elixer Room in Den haag met [korting] korting. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 30.00 EUR in plaats van 54.50 EUR

Laat je meeslepen in de magische beleving van de Potion Making Class. Onder het toeziend oog van de alwetende Potions Masters ben je in staat om twee heerlijke wizzarding cocktails te maken. Je gaat met je tovenaarsleerlingen magische momenten beleven.

Tijdens het brouwen van de drinkbare elixers wordt er uitsluitend met goede kwaliteit dranken en verse ingrediënten gewerkt. Dit ga je zeker terug proeven in de smaken. Alles gebeurt onder begeleiding op een speelse manier, met oog voor detail, presentatie en beleving.

Je mag gekleed in een mantel en gewapend met een stok als tovenaar of heks aan de slag gaan. Je brouwt de cocktails op een magische manier, zoals het in de fantasy wereld hoort. Volg stap voor stap de instructies op van de Potions Masters, en blijf dichtbij het eeuwen oude geheime recept. Een recept dat generatie op generatie aan heksen en tovenaars is overgedragen. Alleen op deze manier creëer je magische cocktails die de fantasie prikkelen.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren voor de deur en Elixer Room is makkelijk te bereiken met het OV. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Elixer Room.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Proeverij voor een Proeverij. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!