Wildlife en een onderaardse wereld bij de Domein van de Grotten van Han

Wildlife en een onderaardse wereld bij de Domein van de Grotten van Han

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wildlife en een onderaardse wereld bij de Domein van de Grotten van Han. Ga voordelig naar een Museum in Han-sur-Lesse NL aan een scherpe prijs.

Wildlife en een onderaardse wereld bij de Domein van de Grotten van Han: details

Wat? Combiticket Grotten van Han en het Wildpark met [korting] korting. Geldig t/m 15 november 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 20.90 EUR in plaats van 31.90 EUR

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving!

“Origin”, een nieuw 360° spektakel in het hart van de Grot

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”, die je meevoert naar de oorsprong van de wereld en de Grot…

Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Oog in oog met de grootste Europese roofdieren

Safari in je achtertuin! Te voet (op een Wandelpad van 2,5 of 5,5 km) of met de Safari-car ontmoet je de Europese Big 5: de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat, en vele andere Europese diersoorten. Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek het nieuwe Berenbos: zo’n 2 ha gewijd aan jonge bruine beren. Het Wildpark viert zijn 50ste verjaardag in 2020!

Bezoek ook de twee musea van het Domein: het PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling, en Han 1900, waar je de vergeten ambachten van de vorige eeuw kunt ontdekken.

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het eerste Geopark van België, het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne, en krijgt terecht 3 sterren in de Michelin gids. 

Bereikbaarheid
De Grotten van Han zijn te vinden in Han-sur-Lesse, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Domein van de Grotten van Han.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!