Wijnproeverij aan huis en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!

Wijnproeverij aan huis en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wijnproeverij aan huis en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!. Ga voordelig naar een Proeverij in aan een scherpe prijs.

Wijnproeverij aan huis en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!: details

Wat? Wijnproeverij aan huis voor 4 personen + een doos met 6 flessen witte of rode wijn naar keuze. Na aankoop 4 maanden geldig.

Nu aan slechts 49.50 EUR in plaats van 129.99 EUR

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is deze deal perfect voor jou! Geniet met vrienden of familie van een heerlijke wijnproeverij met 8 uitstekende wijnen van Bleuzé Wines. Leer tijdens de 1,5 uur durende wijnproeverij alles over wijn van een ervaren wijnadviseur. De locatie van de proeverij bepaal je volledig zelf. Dit kan bij jouw thuis zijn of op een andere locatie, bijvoorbeeld op kantoor. Het maximaal aantal deelnemers is 4 personen. Het assortiment van Bleuzé Wines is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit meer dan 800 referenties van verschillende oorsprongen. Kies na afloop van de wijnproeverij een doos met 6 flessen Italiaanse witte wijn (Soave Classico) óf met 6 flessen Franse rode wijn (Le Malicieux). Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen! 

Kijk voor meer informatie op de website van Bleuzé Wines.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Proeverij voor een Proeverij. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!