Weekend, midweek of week vakantie in vrijstaande bungalow op Vakantiepark Roompot Weerterbergen in Limburg

Weekend, midweek of week vakantie in vrijstaande bungalow op Vakantiepark Roompot Weerterbergen in Limburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Weekend, midweek of week vakantie in vrijstaande bungalow op Vakantiepark Roompot Weerterbergen in Limburg. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 9.83 eur in plaats van 31.00 eur. Geniet van deze korting tot 68 % .

Weekend, midweek of week vakantie in vrijstaande bungalow op Vakantiepark Roompot Weerterbergen in Limburg D-deals: details

omschrijving: Roompot vakantiepark Weerterbergen is de ideale locatie voor jong en oud om er een paar dagen lekker tussenuit te gaan! Het park in het noorden van Limburg heeft enorm veel faciliteiten waardoor er hier voor ieder wat te beleven valt. Huur een kano, waterfiets of een bootje en ga op ontdekkingsreis door het park. Laat je bowlingskills zien op de bowlingbaan of ga lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Voor een borrel of een snack kun je terecht bij verschillende horecagelegenheden en bovendien is er een kleine supermarkt aanwezig. In de omgeving van Weerterbergen valt er eveneens genoeg te beleven: maak een fiets- of wandeltocht in de vele bossen in de omgeving of maak uitstapjes naar plaatsen als Eindhoven, Weert en Thorn. Vooral het ‘witte stadje’ Thorn, waarin vrijwel alle huizen wit gekalkt zijn, is een absolute aanrader. Vanuit dit toeristische stadje worden verschillende rondvaarten georganiseerd door het prachtige Maasplassengebied, waarna je na afloop heerlijk bij kunt komen op de vele terrassen waar je de Bourgondische sfeer volop beleeft!Let op: de vanaf prijs is gebaseerd op een volledige bezetting van 6 personen. Een kind dient bij het boeken van een kamer als ‘volwassene’ ingevoerd te worden!

Nu voor slechts 9.83 EUR ipv 31.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!