Weekend, midweek of week met het hele gezin in een 6-persoons bungalow op Vakantiepark Roompot Cochem in Duitsland

Weekend, midweek of week met het hele gezin in een 6-persoons bungalow op Vakantiepark Roompot Cochem in Duitsland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Weekend, midweek of week met het hele gezin in een 6-persoons bungalow op Vakantiepark Roompot Cochem in Duitsland. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 89.00 eur in plaats van 489.00 eur. Geniet van deze korting tot 82 % .

Weekend, midweek of week met het hele gezin in een 6-persoons bungalow op Vakantiepark Roompot Cochem in Duitsland D-deals: details

omschrijving: In het Duitse Cochem vind je Roompot Vakanties Ferienresort Cochem, een bungalowpark dat ideaal is voor een korte en ontspannende vakantie! In de rustige en natuurlijke omgeving maak je de mooiste fiets- en wandeltochten. Het vakantiepark is gelegen in een heuvelachtig gebied en leent zich hier dus ideaal voor. De omgeving kent vele uitgestrekte wijngaarden, historische plaatsen en de Moezel-rivier loopt door deze prachtige omgeving: je kijkt je ogen hier dus gegarandeerd uit! Ook op het vakantiepark zelf is er genoeg te ondernemen om deze vakantie tot een groot succes te maken. Zo vind je hier een overdekt zwembad, verschillende golfbanen met een prachtig uitzicht en de Koos Kids Club, een animatieteam speciaal voor kinderen!

Nu voor slechts 89.00 EUR ipv 489.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!