Waterland rondvaart

Waterland rondvaart

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Waterland rondvaart. Ga voordelig naar een Rondvaart in Monnickendam NL aan een scherpe prijs.

Waterland rondvaart: details

Wat? Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van de pracht en praal die Waterland te bieden heeft! Bij Tripper met 33% korting! Ga er voordelig op uit!

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 22.50 EUR

Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van de pracht en praal die Waterland te bieden heeft. Groene weilanden, grazende koeien en schattige houten huisjes: tijdens de twee uur durende boottocht, zie je het allemaal. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen!

De ouderwetse koeboot ligt in Monnickendam op je te wachten, waar je vriendelijk welkom wordt geheten door de schipper. Met maximaal 12 personen aan boord zet de kapitein koers richting Overleek. Pas op! Schrik niet als je eventjes moet bukken voor de lage, maar prachtige bruggetjes waar je onder doorvaart. Een minuut later sta je misschien oog in oog met een oud-Hollandse koe of komen de schaapjes nieuwsgierig een kijkje nemen. Let ook op de prachtige watervogels. Je wordt helemaal één met de natuur en ook voor de kinderen is deze tocht leuk en leerzaam.

Idyllisch beeld

Terwijl je heerlijk in het zonnetje zit en geniet van het uitzicht over de mooie open meren van Overleek, zal de schipper de koeboot in de richting van Broek in Waterland sturen. Laat de zon zich niet zien en begint het zelfs plotseling te regen? Wij zorgen voor paraplu’s en regenponcho’s aan boord.

Broek in Waterland, misschien wel het mooiste dorp van Nederland, is een juweel onder de rook van Amsterdam. Dit pittoreske dorpje is onder andere beroemd om de houten huisjes die langs de waterkant staan. Weet je dat veel panden hier zijn geschilderd in pasteltinten? Dit idyllische beeld zal je voor altijd bij blijven.

Nadat je alle schoonheden van Broek in Waterland hebt gezien, zal de boot weer verder varen in de richting van Monnickendam. De plaats waar je twee uur eerder werd opgepikt, daar zul je ook weer worden afgezet.

Drankjes aan boord

Het eerste drankje zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de rondvaart is het mogelijk om extra drankjes aan boord te kopen. Halverwege de tocht krijg je de mogelijkheid om een bezoek aan het toilet te brengen.

Kijk voor meer informatie op de website van Rent & Event.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!