Wandeltour Yerseke + proeverij + Oestermes of Zeeuwse Zoutmolen

Wandeltour Yerseke + proeverij + Oestermes of Zeeuwse Zoutmolen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wandeltour Yerseke + proeverij + Oestermes of Zeeuwse Zoutmolen. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Yerseke NL aan een scherpe prijs.

Wandeltour Yerseke + proeverij + Oestermes of Zeeuwse Zoutmolen: details

Wat? Yerseke arrangement met interactieve wandeltour + oesterproeverij of visschotel + cadeau. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 26.50 EUR

Yerseke is een relatief klein vissersdorp. Maar wie denkt dat er daardoor weinig te beleven is, heeft het mis. Maak een interactieve wandeltour door het pittoreske vissersdorp, langs de oesterputten en de havens van Yerseke. Er zijn niet zoveel plaatsen meer waar je de traditionele oesterputten nog zo kunt beleven. Geniet na de wandeltour van 3 heerlijke oesters tijdens de oesterproeverij met een glas wijn. Je gaat niet met lege handen naar huis. Als aandenken krijg je een oestermes of Zeeuwse zoutmolen. De kinderen krijgen frisdrank i.p.v. wijn en een Yerseke magneet. De omgeving Yerseke biedt rust, ruimte en karakter.

Bereikbaarheid

Je kunt in Yerseke overal gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Tourist Shop Yerseke. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!