Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië Raftrek

Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië Raftrek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië bij Raftrek. Doe Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië aan een voordelige prijs.

Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië: details

Wandeltocht Krka Nationaal Park Kroatië

[line]Het Nationale Park Krka is het zevende nationale park van Kroatië. Dit park heeft een oppervlakte van 111 km² met een van de absolute hoogtepunten; de Krka watervallen. Deze watervallen bestaan uit 7 uit kalksteen gevormde watervallen.Het Nationale Park van Krka is het hele jaar door geopend en is in alle seizoenen een bezoek waard. In de zomer kun je in het lage gedeelte bij de watervallen zwemmen!Wacht niet langer en ontdek dit fantastische Nationale Park tijdens jouw verblijf in Kroatië!

Programma

[line]✔ 10.00 – Aankomst bij Skradin✔ 10.15 – Voorbereiding van de tocht✔ 10.30 – Start van de tocht✔ 12.00 – Picknick pauze✔ 13.00 – Bezoek aan het Visovac eiland✔ 16.00 – Einde van de tocht

Wat kun je verwachten?

[line]De tocht start bij het kantoor van de uitvoerende organisatie in Skradin. Je wordt hier om 09.45 verwacht en samen met de gids ga je de dag doorbrengen in een van de mooiste Nationale Parken van Kroatië.Om ongeveer 10.15 krijg je een korte voorbereiding van de tocht. Een kwartier later start de tocht met een bootritje vanuit Skradin naar de 44 meter hoogte Skradinski Buk waterval. Deze fantastische waterval is ook een uitstekende plek om te zwemmen.Eenmaal aangekomen op deze plek is er tijd om te lunchen en te zwemmen. Je krijgt de tijd om te genieten van het uitzicht op het Nationale Park en om diverse dieren, voornamelijk vogels, te spotten!Tijdens de tocht wordt er ook een bezoek gebracht aan het Visovac eiland. Dit is een klein eilandje wat gelegen is aan het lagere gedeelte van de Krka rivier. De Katholieke kerk is de eigenaar van dit eiland en voordat er mensen gingen wonen was het eigenlijk alleen een witte rots in het midden van de rivier!

*Vervoer is mogelijk op verzoek (extra €15,00)

Details

[line]

[column type=”1/2″]

Beginpunt:Ontmoetingsplek is het kantoor in Skradin: Fra Luje Maruna 26, 22222 Skradin. Je wordt om 09.45 verwacht.Eindpunt:Hetzelfde als beginpuntDuur:Totale duur is ongeveer 4 – 5 uurGeschikt voor:Voor iedereen geschikt LeeftijdVanaf 6 jaarFysieke eisenRedelijke conditieGrootte groepGroepen bestaan uit minimaal 4 tot maximaal 16 personen per gids. Interesse om dit met een grote groep te doen? Neem dan contact met ons!

[/column] [column type=”1/2″ last=”true”]

TaalEngelsActiviteit inclusiefTicketVerzekeringEntree van het Nationale Park KrkaUitgebreide uitlegProfessionele begeleidingAlle materialen Extra informatieDe organisatie is WA verzekerd. Zorg ervoor dat je zelf altijd verzekerd op reis gaat.Vervoer mogelijk op aanvraag. (€15,00 extra)Lunch is niet inclusief.Geadviseerd om mee te nemen: eten & drinken, zwemkleding, sportschoenen, handdoekInstructeurs zijn gekwalificeerd volgens ‘IRF river guide’ en met jarenlange ervaring.Let op: Deze activiteit is op aanvraag en gaat door bij minimaal 4 deelnemers.Uitvoeringsgarantie via Adventuretickets.nlVoor beschrijving van de uitvoeringsgarantie, klik hier.

 [/column]

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Prijs: 35.00 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope tickets voor een uitstap. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!