Wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen

Wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Schin op Geul NL aan een scherpe prijs.

Wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen: details

Wat? Geniet van een compleet wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg met [korting] korting. Inclusief eten en drinken. Gratis parkeren.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 12.95 EUR

In de omgeving van Kasteel Schaloen is het heerlijk wandelen. Het Geuldal, het Gerendal en de route naar De Kluis zijn allemaal bestemmingen om jouw wandelschoenen aan te trekken. Natuurlijk begin je bij deze Brasserie met een Apfelstrudel en koffie, thee of chocomelk. Bij terugkomst heb je de keuze uit een friet + snack of de dagschotel.

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie: Brasserie Schaloen. De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Brasserie Schaloen ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken.

Ga het ontdekken en we wensen je alvast een mooie dag! 

Bereikbaarheid

Brasserie Kasteel Schaloen ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. Je kunt de auto gratis parkeren op eigen parkeerterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Brasserie Kasteel Schaloen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!