Walibi Belgium

Walibi Belgium

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Walibi Belgium is een pretpark voor het ganse gezin. Er zijn dan ook attracties voor alle leeftijden. Zo zijn er bijvoorbeeld 16 attracties speciaal gericht op kinderen. Maar er zijn er uiteraard ook voor de echte durvers! Bij Walibi beleeft zowel jong als oud een super fijne dag. Wist je dat de naam Walibi is afgeleid van de gemeentes rond het Walibi park in België. Deze gemeenten zijn namelijk Waver, Limal en Bierges. Ondertussen heeft deze Walibi Group nog vestigingen in Nederland en Frankrijk. Deze zijn namelijk Walibi Holland, Walibi Rhône-Alpes, Walibi Sud-Ouest en Walygator Parc.

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een pretpark geschikt voor de ganse familie. Je vindt er een heleboel sensationele attracties. Dan denken we bijvoorbeeld aan de Calamity, de Radja River en de Dalton Terror. Uiteraard mogen we de Pulsar niet vergeten. Deze splashcoaster is namelijk verkozen tot beste nieuwe attractie ter wereld. Maar er is uiteraard nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. Hou je van spanning? Of doe je het toch liever wat rustiger aan? Misschien hou je wel van water? Je vindt er absoluut dat wat bij jou past. Daarnaast is er sinds begin 2018 een nieuwe zone, namelijk Exotic World. Kortom kom naar Walibi voor een dagje vol fun en plezier!

Walibi Belgium: het adres

Walibi Belgium is gelegen op het volgende adres:

Boulevard de l’Europe 100
1300 Waver
België

Het park is bovendien heel gemakkelijk te bereiken met de wagen en de bus. Maar ook met de trein is het zeker aan te raden om naar Walibi Belgium te komen. Er is zelfs een rechtstreekse toegang tot het park.

Walibi Belgium: prijzen en tickets

klik hier voor meer informatie en prijzen omtrent de toegangstickets. Je hebt er een mooi overzicht van de verschillende mogelijkheden die er zijn. Of koop je tickets onmiddellijk online:

Walibi – Koop je tickets online


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!