Waanzinnig optreden van de Cavern Beatles in World Forum Theater!

Waanzinnig optreden van de Cavern Beatles in World Forum Theater!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Waanzinnig optreden van de Cavern Beatles in World Forum Theater!. Ga voordelig naar een Concerten in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Waanzinnig optreden van de Cavern Beatles in World Forum Theater!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef op 6, 7 of 8 maart 2019 een te gekke avond bij The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag.

Nu aan slechts 29.50 EUR in plaats van 49.00 EUR

The Cavern Beatles 

The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers zoals, ‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kun je op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 maart genieten van het unieke geluid van The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

In een verbazingwekkend levensechte en twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een waanzinnige show waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd. Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware ‘must see’ voorstelling. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen. Mis het niet! 

Bereikbaarheid 

Het World Forum Theater is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 1 pakken en uitstappen bij halte World Forum. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het World Forum Theater. Plan je reis hier. Kom je met de auto? World Forum Theater beschikt over een ruime, eigen parkeergarage. De garage bevindt zich aangrenzend aan World Forum. Via ingang A bereik je de juiste parkeergarage.  

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!