Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Breda!

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Breda!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Breda!. Ga voordelig naar een Sport en spel in Breda aan een scherpe prijs.

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Breda!: details

Wat? Leef je uit op trampolines, in de Foam pit, in de Sport area, de Free-Run area en nog veel meer bij Krazy Kangaroo in Breda. Profiteer van korting!

Nu aan slechts 10.50 EUR in plaats van 19.50 EUR

Krazy Kangaroo Breda is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

  • De beste en nieuwste faciliteiten
  • Challenging activities
  • Chill atmosphere
  • Great food and drinks
  • Professionele begeleiding en veiligheid

Krazy Kangaroo Breda biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo Breda biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Free-Run area en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Eten & drinken

Na het jumpen uitzweten en genieten van wat eten: dat kan! Krazy Kangaroo Breda heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, worden de lekkerste snacks en heerlijke burgers geserveerd. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een drankje en een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Breda.

Wifi

Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode. 

Bereikbaarheid

Het trampolinepark is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor jouw exacte route en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Krazy Kangaroo Breda.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!