Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn. Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

Volop springplezier bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn: details

Wat? Leef je uit op trampolines, in de Foam pit, in de Sport area, de Free-Run area en nog veel meer bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn. Profiteer van korting!

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 22.50 EUR

Krazy Kangaroo Apeldoorn

Krazy Kangaroo Apeldoorn is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

  • De beste en nieuwste faciliteiten
  • Challenging activities
  • Chill atmosphere
  • Great food and drinks

Professionele begeleiding en veiligheid

Krazy Kangaroo Apeldoorn biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo Apeldoorn biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Eten en drinken

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan! Krazy Kangaroo Apeldoorn heeft een uitgebreide kaart. In ons restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de lekkerste snacks en heerlijke burgers. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Al onze gerechten worden vers bereid door ons keukenteam.

Ons restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Apeldoorn. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van het park.

Wifi

We hebben een prima WiFi-verbinding voor jou beschikbaar. Je logt snel en gemakkelijk in met een inlogcode.

Bereikbaarheid

Het trampolinepark is goed te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. Direct voor de deur kun je gratis parkeren met de auto. Raadpleeg Google Maps voor jouw exacte route en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Krazy Kangaroo Apeldoorn.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!