Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center. Ga voordelig naar een Sport en spel in Oudenaarde BE aan een scherpe prijs.

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center: details

Wat? Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center met [korting] korting. Geldig t/m 30 juli 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 49.50 EUR in plaats van 99.00 EUR

Als luchtvaart je passie is of altijd al gedroomd hebt om met een Boeing te vliegen, dan hoef je niet verder te zoeken. Flanders Flight Training Center beschikt over een simulator van een Boeing 737-800 en een projectiescherm van 9 meter, waardoor je zou vergeten dat je in een simulator zit. De simulator is beschikbaar voor iedereen vanaf 10 jaar en een minimale lengte van 1.5 meter. Ook piloten en piloten in opleiding kunnen hier terecht om hun vaardigheden aan te scherpen of om zich voor te bereiden op checkrides, interviews bij maatschappijen of voorbereiding op mcc training.

Flanders Flight Training Center stelt enkel de simulator ter beschikking en geeft geen training. Zij bieden je de keuze uit 24.000 vliegvelden wereldwijd met een up to date navigation database. Alsof dit nog niet genoeg is, kunnen ze je ook in hevig stormweer laten vliegen en tientallen failures simuleren.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Flanders Flight Training Center. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!