Virtual experiences bij Virtual Park

Virtual experiences bij Virtual Park

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Virtual experiences bij Virtual Park. Ga voordelig naar een Sport en spel in Moeskroen BE aan een scherpe prijs.

Virtual experiences bij Virtual Park: details

Wat? Virtual experiences bij Virtual Park in Moeskroen met [korting] korting. Geldig t/m 8 februari 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Virtual Park, gelegen in Moeskroen, is met 4000m² het grootste VR park van Europa! Virtual Park biedt je een meeslepende totaalervaring in verschillende virtuele werelden waarin jij, jouw familie, vrienden en collega’s worden uitgedaagd.

Klaar voor jouw (eerste) virtuele missie?

  • Discovery Mission: Eerste kennismaking met VR? Geen probleem! De medewerkers leggen jou alles uit en helpen je op weg met enkele super discovery games. En voor je het weet gaat er een nieuwe virtuele wereld voor je open.
  • Mission Family & Friends: Zin in een virtueel avontuur met je familieleden of je vrienden? Wil je weten wie de beste virtuele danser is in jouw gezelschap? Wil je orks en trollen bekampen met pijl en boog? Perfect! Deze missie laat je ontdekken wie de grootste held in jouw gezelschap is.
  • Mission Save the World: Is geen uitdaging jou te veel? Ben jij degene die nergens schrikt van heeft? Dan ben jij degene die de virtuele wereld nodig heeft! Ga met jouw team het duel aan met zombies, robots en aliens en probeer te overleven.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parken op het grote parkeerplaats direct naast het park. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Virtual Park. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!