Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!. Ga voordelig naar een Themapark in Groot-Ammers aan een scherpe prijs.

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!: details

Wat? Koop je tickets voor Het Grote Sinterklaasfeest met [korting] korting. Data: 14 & 15, 21 & 22, 28 & 29 november en 5 december 2020. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 11.00 EUR in plaats van 14.75 EUR

Het Grote Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… samen met de leukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef het grootste, gezelligste Sinterklaasfeest van het land met Fien en Teun. Het Grote Sinterklaasfeest vindt plaats op 14, 15, 21, 22, 28, 29 november en 5 december 2020. Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar bij de Avonturenboerderij! Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen échte Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er nog meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing! Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bereikbaarheid

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres ‘Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers’ in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!