Vier Oud en Nieuw in Plopsaland De Panne

Vier Oud en Nieuw in Plopsaland De Panne

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier Oud en Nieuw in Plopsaland De Panne. Ga voordelig naar een Pretparken in De Panne BE aan een scherpe prijs.

Vier Oud en Nieuw in Plopsaland De Panne: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig op 31 december 2022. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Nu aan slechts 37.50 EUR in plaats van 45.00 EUR

Vier een spetterend oudejaar in Plopsaland De Panne: dat zijn duizenden fonkelende lichtjes, betoverende attracties en hartverwarmende animatie met als kers op de taart een fantastisch optreden van Samson & Marie! Aftellen naar 2023 doen we met dj-sets van Viktor Verhulst & Kobe Ilsen én een magisch vuurwerk… Krijg met je New Year’s Eve ticket toegang tot Plopsaland De Panne op 31 december 2022 van 18:30 tot 00:30 uur, inclusief €10 die je kan besteden in de horecapunten en winkels op en rond het New Year’s Eve Square in Plopsaland De Panne tijdens New Year’s Eve.

Het park wordt tijdens de wintermaanden getransformeerd in een wondermooi winterlandschap met honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Wanneer de avond valt, toveren magische figuren de gevel van Mayaland om tot een feeëriek decor voor de onvergetelijke spektakelshow Luminaria. Laat je betoveren door een winters verhaal vol videoprojecties, muziek, licht en speciale effecten. Daarnaast wordt het volledige park prachtig verlicht door sculpturen van je favoriete Plopsa-helden tijdens het Lichtfestival.

Daarnaast droom je weg van meer dan 50 betoverende attracties, zowel binnen als buiten! Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze parel ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Boeven vangen met Mega Mindy op de Vliegende Fietsen, een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie.

Tijdens de oud-en-nieuwviering kan je het volgende programma verwachten:

 • 18:30 uur: opening Plopsaland De Panne
  Alle attracties* zijn geopend tot 23:30 uur (Heidi The Ride, De Dierenmolen, #LikeMe Coaster & waterattracties zijn de hele avond gesloten)
 • 18:30 – 23:00 uur: magische animatie
 • 20:20 – 20:29 uur: Luminaria 
 • 20:30 & 23:30 uur: optreden Samson & Marie
 • 23:59 uur: aftellen naar 2023 met vuurwerk en een NYE Party
 • 00:00 – 01:00 uur: groot nieuwjaarsfeest met Ilsen & Verhulst
 • 01:00 uur: einde
  *Onder voorbehoud van de koude temperaturen

Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op ‘Europe’s Best New Coaster’: The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze parel ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. De on-board audio, de magische decoratie, opzwepende beats en kenmerkende eetkraampjes doen je wegdromen naar de feeërieke omgeving van Tomorrowland. Deze ervaring blijft je voor altijd bij!

Voor de kleine fans…

Je favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Boeven vangen met Mega Mindy op de Vliegende Fietsen, een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

… en de waaghalzen

Geen hoogtevrees? Waag je dan aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer met een spectaculair zicht op het park. Mag het nog spannender? Betreed het mysterieuze Huis van Anubis en raas aan 90 km/u tijdens een spannende rit op Anubis The Ride of maak een avontuurlijke boottocht doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen en kolkende vulkanen op de DinoSplash. Nood aan nog meer thrills? Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride waar je raast tegen meer dan 70 km/u over de houten rails. Maak een val van dertig meter in de ruigste sloep van de zeven zeeën met Piet Piraat op de SuperSplash of trotseer met Halvar de scherpe rotsen van De Grote Golf in Wickieland.

Bereikbaarheid 
Plopsaland De Panne is gelegen in België nabij de kustlijn. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Plopsaland De Panne beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Je kunt een parkingticket kopen aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van De Panne bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

Kijk voor meer informatie op website van Plopsaland De Panne. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!