Vier het 15-jarige jubileum bij Kerstcircus Sittard-Geleen!

Vier het 15-jarige jubileum bij Kerstcircus Sittard-Geleen!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier het 15-jarige jubileum bij Kerstcircus Sittard-Geleen!. Ga voordelig naar een Circus in Sittard NL aan een scherpe prijs.

Vier het 15-jarige jubileum bij Kerstcircus Sittard-Geleen!: details

Wat? Profiteer van korting en bezoek samen met het gezin van 19 december 2019 t/m 5 januari 2020 het gezellige Kerstcircus Sittard-Geleen in Limburg.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 20.50 EUR

Bezoek van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020 het gezellige Kerstcircus Sittard-Geleen in Limburg. Dit jaar bestaat het circus 15 jaar en dat vieren zij met een gloednieuwe show vol internationale artiesten, waaronder winnaars van de Bronzen Clown tijdens het Circus Festival van Monte Carlo. Een show vol spanningen en sensatie, clowns en prachtige dieren. De show duurt 2 uur en 15 minuten, inclusief pauze van 20 minuten. Geniet met het hele gezin van de show in een heerlijk verwarmde circustent. 

Toegankelijkheid

Het circus is rolstoelvriendelijk. Wel zijn er slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze zijn alléén verkrijgbaar via het circus zelf, bel hiervoor tijdens kantooruren naar telefoonnummer 06-47419659. De tickets die verkrijgbaar zijn in deze deal zijn niet van toepassing op rolstoelplaatsen. In het circus is een een invalide toilet aanwezig. 

Bereikbaarheid

Het Kerstcircus vindt plaats op het evenemententerrein de Schootsvelden aan de Haspelsestraat in het centrum van Sittard. Wanneer je met de auto komt, kun je de auto parketen in de parkeergarage ‘Ligne Parking’ of ‘Odaparking’. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je de trein nemen naar Sittard of bus 19,31 of 38 tot de halte Ligne in Sittard. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.  

Kijk voor meer informatie op de website van Kerstcircus Sittard-Geleen.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!