Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe!

Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe!. Ga voordelig naar een Pretparken in Best aan een scherpe prijs.

Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe!: details

Wat? Koop je tickets voor het Halloween-event DippieBoe met [korting] korting. Geldig op 23, 24, 25, 30, 31 oktober of 1 november 2020. Reserveren is niet nodig.

Nu aan slechts 11.95 EUR in plaats van 14.95 EUR

Kom naar de eerste editie van DippieBoe! Het leukste Halloween-event van Nederland. Tijdens DippieBoe verandert Attractiepark DippieDoe in een spannend, maar gezellig park in Halloweensfeer. Overdag zijn er diverse Halloween activiteiten. Kinderen kunnen de leukste Halloween knutsels maken en er wordt de hele middag Halloween verhaaltjes voorgelezen in het allernieuwste voorleestheater!

Na 18:00 uur komen de eerste wezens in het park, de muziek verandert en je kan je eigen Tover Tocht lopen! Er zijn verschillende dansoptredens, meet & greets met lieve heksen, klunzige mummies en stoere piraten, er is een spooktocht en alle attracties zijn geopend en omgetoverd in Halloweenstijl! DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Bereikbaarheid 

Attractiepark DippieDoe is gevestigd in Best nabij Eindhoven. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €4 parkeren op het parkeerterrein bij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark DippieDoe. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!