Vier deze Halloween met de hele familiel in Bellewaerde Park

Vier deze Halloween met de hele familiel in Bellewaerde Park

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier deze Halloween met de hele familiel in Bellewaerde Park. Ga voordelig naar een Pretparken in Ieper BE aan een scherpe prijs.

Vier deze Halloween met de hele familiel in Bellewaerde Park: details

Wat? Vier Halloween met de hele familie in Bellewaerde Park. Een spookachtig mooi decor, halloween-shows en spookhuizen van 16 oktober t/m 7 november 2021.

Nu aan slechts 30.00 EUR in plaats van 40.00 EUR

Of je nu 5, 15 of 45 bent: Halloween in Bellewaerde Park, da’s ‘aaah!’ voor het ganse gezin. Want ben je fan van een schattige ‘boe!’, of eerder te vinden voor een ijzingwekkende ‘aaargghhh!’: in Bellewaerde Park beleeft iedereen een halloweenfeest dat bijblijft.

De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindervriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. Jij durfde alle uitdagingen aan? Dan wacht er je aan de uitgang van het park nog een leuk geschenkje. Een bezoek aan het spook(jes)achtige Trollpark en de magische Bubble Show maakt voor de kleintjes deze opwindende dag compleet.

Voor de rest van het gezin mag het wat enger? Laat je verrassen door de duistere halloweensfeer die over het hele park hangt … Krijg koude rillingen tijdens de shows boordevol mysterieuze illusies. Kom mee tieren van plezier in de griezelig versierde familie-attracties, middenin een geheimzinnig decor. Een halloweenmust dit jaar: een bangelijke trip in Wakala, de nieuwste avontuurlijke familiecoaster. Raas tussen de herfstige bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je niet snel zult vergeten!

En wil je helemáál de longen uit je lijf schreeuwen? Je ergste nachtmerries komen tot leven in het gruwelijke Horror Disctrict, op Voodoo Villains en in het Fantasylum-spookhuis. Nergens bang voor? Bezoek Bellewaerde Park dan tijdens de huiveringwekkende Halloween Night en kijk het kwaad recht in de ogen tijdens je bloedstollende tocht door het park. Je bent gewaarschuwd: deze ijzingwekkende avond blijft in je geheugen gegrift …

Klaar om coronaveilig Halloween te vieren?

Welkom in Bellew-aaaah!-aerde Park.

  • Halloween in Bellewaerde Park loopt van 16 oktober tot 7 november
  • Tijdens de Halloween Nocturnes is het park open tot 21u en sluit een muzikale vuurwerkshow de avond af. Afspraak op 16, 23, 30, 31 oktober en 1 en 6 november 2021
  • Halloween Night gaat door op 29 oktober van 18:00 tot 23:00 uur en is alleen toegankelijk voor 16+

Covid maatregelen

  • Mondmaskers zijn verplicht in de wachtrij, op attracties en in binnenruimtes voor iedereen vanaf 12 jaar
  • We houden voldoende afstand van minstens 1,5 meter op de wandelpaden, maar ook in de de restaurants, souvenirwinkels en wachtrijen van de attracties
  • We volgen het uitgestippelde parcours van de mascotte, Koning Leeuw in éénzelfde richting door het park
  • We ontsmetten onze handen via de handgels voorzien op verschillende plaatsen in het park en aan elke attractie

Bereikbaarheid

Bellewaerde Park is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Navigeer wanneer je met auto reist naar ‘Meenseweg 497, 8902 Ieper in België’. Je kunt parkeren bij het park voor €8 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Dan verwijzen wij je door naar Google Maps voor de route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Bellewaerde Park.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!