Vier de winter tijdens Feest van Licht bij Museumpark Orientalis!

Vier de winter tijdens Feest van Licht bij Museumpark Orientalis!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier de winter tijdens Feest van Licht bij Museumpark Orientalis!. Ga voordelig naar een Museum in Heilig Landstichting NL aan een scherpe prijs.

Vier de winter tijdens Feest van Licht bij Museumpark Orientalis!: details

Wat? Profiteer van korting en bezoek in de periode van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020 het Feest van Licht in Museumpark Orientalis bij Nijmegen.

Nu aan slechts 5.00 EUR in plaats van 9.75 EUR

Feest van Licht 

Vier de winter bij Feest van Licht in Museumpark Orientalis van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020. Het park wordt deze twee weken omgetoverd tot winterparadijs voor het hele gezin. Bewonder de grootste kerststal van Europa. De stal is ruim 100 vierkante meter groot en beschikt over 1800 mens- en dierfiguren. Het diorama vertelt het hele kerstverhaal, van aankondiging van de geboorte van Jezus tot aan de vlucht naar Egypte. Door de verschillende dorpjes, de waterval en de levendige setting komt het tafereel echt tot leven. Op elke plek is weer wat nieuws te ontdekken. Jaarlijks is er een unieke collectie aan kerststallen te vinden bij Feest van Licht. Dit jaar is het wel een hele bijzondere collectie die wordt toegevoegd: Kerst in Karton!  

Volg de ster 

Waan je tussen de sterren bij de tentoonstelling ‘Volg de ster’. De ster is een centraal thema in het kerstverhaal en in deze tentoonstelling kun je er niet omheen, overal waar je kijkt zie je sterren. De ster boven Bethlehem, de drie koningen die de ster volgen en de herders die na het bezoek van de engelen een ster boven de stal zien, het komt allemaal terug in de kerststallen in de kerststallen. 

Bereikbaarheid 

Vanaf Centraal Station Nijmegen neem je buslijn 5 richting Groesbeek, stap uit bij halte Sionsweg. Vanaf hier is het vijf minuten lopen naar het museum. Het museum heeft een groot parkeerterrein. De prijs voor een parkeermunt is €4,00 per dag en is te koop aan de kassa van het museum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!