Vier de winter bij het Nederlands Openluchtmuseum!

Vier de winter bij het Nederlands Openluchtmuseum!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier de winter bij het Nederlands Openluchtmuseum!. Ga voordelig naar een Museum in Arnhem NL aan een scherpe prijs.

Vier de winter bij het Nederlands Openluchtmuseum!: details

Wat? Ervaar de geschiedenis van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum, één van de meest bezochte musea in Nederland! Tickets met 36% korting!

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 19.50 EUR

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen. 

Gaan je kinderen ‘aan het werk’ op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd.

Bereikbaarheid

Het Nederlands Openluchtmuseum is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Volg wanneer je met de auto komt de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo). Je kunt parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Een parkeerkaart kun je voor €7 kopen bij de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Raadpleeg dan 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Openluchtmuseum.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!