Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard!. Ga voordelig naar een Themapark in Groot-Ammers NL aan een scherpe prijs.

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard!: details

Wat? Profiteer van korting op een entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard. Leer over het leven op de boerderij en ga samen met Fien & Teun op avontuur!

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 13.00 EUR

Kom bij Avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Winter op de Boerderij 

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard! Vanaf 1 november is het ‘Winter op de boerderij’ Maand. Kom samen met je vriendjes gezellig schaatsen op de Fien & Teun kinderschaatsbaan. Geniet daarna van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Bezoek ook de vrolijke show van Fien & Teun, maak een mooie pindaketting voor de vogels en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst. 

Sinterklaas

Sinterklaas heeft speciaal voor Avonturenboerderij Molenwaard zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ontmoet Sinterklaas op 16, 17, 23 & 24, 30 november & 1 december 2019. Fien en Teun hebben tijdens Sinterklaas een speciale show, waarin ze natuurlijk hun schoentje mogen zetten. 

Kerst

 Op 18, 19 en 20 december 2019 wordt Avonturenboerderij Molenwaard omgetoverd tot een sfeervolle, feestelijke kerstmarkt. Tussen de gezellige kraampjes met allerlei streekproducten uit de directe regio vind je de leukste cadeautjes voor de kerst. Geniet van een kopje warme chocolademelk of glaasje glühwein, proef enkele lokale lekkernijen en kom volledig in de kerstsfeer met vrolijke kerstmuziek. De kerstmarkt is van 16:00 uur tot 22:00 uur
geopend. 
Toegang tot de Avonturenboerderij Kerstmarkt bedraagt € 5,00. Parkeren is gratis voor dit evenement. 

De Kerstman komt natuurlijk ook op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard: van 26 t/m 30 december 2019 is deze vriendelijke man op het park voor een dikke knuffel en vrolijke ho ho ho! 

Kijk voor meer informatie over openingstijden en alle activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bezoekersinformatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres ‘Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers’ in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!