Verken Volendam op een e-scooter

Verken Volendam op een e-scooter

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verken Volendam op een e-scooter. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Volendam NL aan een scherpe prijs.

Verken Volendam op een e-scooter: details

Wat? Huur een elektrische scooter en verken de omgeving van Volendam met 30% korting! Voordelig eropuit met Tripper.

Nu aan slechts 24.50 EUR in plaats van 35.00 EUR

Huur een stoere retro e-scooter en cruise als een koning(in) door de omgeving. Rijden langs de haven, door de stad en tussen de weilanden? Alles is mogelijk! Maak je dagje weg onvergetelijk met deze eyecatcher van een scooter.

Dagje uit in én rondom Volendam

Nadat je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald, kun je beginnen aan de rit. De elektrische motors van Volendam Rent & Event brengen je met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur, zonder te trappen, naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. En wat rijden ze heerlijk, het is net alsof je zweeft… Je kunt zelf bepalen welke route je wilt rijden. Van Volendam naar Edam? Dat kan. Of wil je toch liever van Volendam via Monnickendam naar Marken? Ook dat is geen probleem. Voor mensen met een rijbewijs geldt: opstappen en wegrijden!

Scooter huren: onze aanbevelingen

Ontdek de beste hotspots van de omgeving! Rijd vanuit Volendam langs het water en door het polderlandschap richting Monnickendam en zie hoe de koeien en schapen loom staan te grazen in de wei. In Monnickendam kun je relaxen en picknicken bij recreatiegebied Hemmeland. Vervolgens tuf je verder naar (schier)eiland Marken waar een bezoekje aan vuurtoren Het Paard van Marken écht niet mag ontbreken. Aansluitend kun je lekker lunchen aan de jachthaven. En wat let je om aan boord te stappen van de Volendam Marken Express? Elk half uur is er een afvaart. Vanaf de afstapplaats in Volendam sta je binnen twee minuten weer bij Rent & Event voor de deur.

Niet voor niets krijgen we vaak te horen dat toeren op deze e-scooters het hoogtepunt van de dag is geweest. Heb je nog geen rijbewijs? Cruise dan op hetzelfde tempo mee op de e-fatbike!

Belangrijk om te weten:

  • Rijbewijs is verplicht
  • Met een volle accu kan je ongeveer 30-50 km rijden
  • Het is mogelijk om met 2 personen op 1 scooter te zitten, mits het niet al te grote personen zijn, maar zelf rijden is natuurlijk het allerleukst!

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!