Verblijf in een chalet op Kustpark Texel nabij het strand

Verblijf in een chalet op Kustpark Texel nabij het strand

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verblijf in een chalet op Kustpark Texel nabij het strand. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 22.25 eur in plaats van 25.50 eur. Geniet van deze korting tot 13 % .

Verblijf in een chalet op Kustpark Texel nabij het strand D-deals: details

omschrijving: Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een chalet op Kustpark Texel. Het park is gelegen nabij de duinen en het strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats de Koog. Voor kinderen zijn er diverse speeltuintjes, een speelweide en een subtropisch zwemparadijs waar je als gast gratis toegang tot hebt. Geniet in de omgeving van prachtige wandel- en fietstochten of breng een bezoek aan het Maritiem- en Juttersmuseum in Oudeschild. Een dagtocht naar Vlieland behoort ook tot de mogelijkheden.Let op: de vanaf prijs is gebaseerd op een volledige bezetting van 4 personen. Een kind staat bij het boeken gelijk aan een ‘volwassene’. De overtocht Den Helder – Texel is niet in het arrangement inbegrepen. Deze dien je zelf nog bij te boeken.

Nu voor slechts 22.25 EUR ipv 25.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!