Verblijf 4, 5 of 8 dagen o.b.v. all-inclusive in het Beierse Woud incl. leuke extra's!

Verblijf 4, 5 of 8 dagen o.b.v. all-inclusive in het Beierse Woud incl. leuke extra's!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verblijf 4, 5 of 8 dagen o.b.v. all-inclusive in het Beierse Woud incl. leuke extra’s!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 99.00 eur in plaats van 245.00 eur. Geniet van deze korting tot 60 % .

Verblijf 4, 5 of 8 dagen o.b.v. all-inclusive in het Beierse Woud incl. leuke extra’s! D-deals: details

omschrijving: Op een prachtige locatie aan de voet van de berg Predigtstuhl ligt Familienhotel Predigtstuhl Resort. De mooie omgeving is voor natuurliefhebbers een lust voor het oog en leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten. Het hotel heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie met het hele gezin! De kinderen hebben een streepje voor: naast een kinderopvang is er Family World, een indoorspeelparadijs van meer dan 1300 vierkante meter. Hier zullen de kleine gasten geen genoeg van krijgen. Van glijbanen, trampolines en klimtorens. Ook is er een kartbaan speciaal voor kinderen, zowel binnen als buiten! Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Nu voor slechts 99.00 EUR ipv 245.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!