Verblijf 3 of 4 dagen o.b.v. all-inclusive bij De Bonte Wever Assen in Drenthe

Verblijf 3 of 4 dagen o.b.v. all-inclusive bij De Bonte Wever Assen in Drenthe

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verblijf 3 of 4 dagen o.b.v. all-inclusive bij De Bonte Wever Assen in Drenthe. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 129.00 eur in plaats van 239.00 eur. Geniet van deze korting tot 46 % .

Verblijf 3 of 4 dagen o.b.v. all-inclusive bij De Bonte Wever Assen in Drenthe D-deals: details

omschrijving: Aan de rand van Assen, direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen, ligt het 4*-hotel De Bonte Wever. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er o.a. een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, animatie en meer. De Bonte Wever is gelegen in één van de mooiste provincies van Nederland, Drenthe. De fiets en wandelprovincie bij uitstek! Winkelliefhebbers kunnen terecht in het centrum van Assen. Bekijk hier de verschillende winkels en boetiekjes of bezoek het Drents Museum en kom hier alles te weten over de archeologie en hedendaagse kunst. Daarnaast is het hotel gelegen aan de rand van het Asserbos. Maak hier een mooie wandeling en geniet van de rust. Met een verblijf o.b.v. all-inclusive ontbreekt het je aan niets! Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Nu voor slechts 129.00 EUR ipv 239.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!