Verblijf 3 dagen in Duitsland nabij Oberhausen en Düsseldorf incl. ontbijt

Verblijf 3 dagen in Duitsland nabij Oberhausen en Düsseldorf incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verblijf 3 dagen in Duitsland nabij Oberhausen en Düsseldorf incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 54.50 eur in plaats van 186.00 eur. Geniet van deze korting tot 71 % .

Verblijf 3 dagen in Duitsland nabij Oberhausen en Düsseldorf incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf de grens bij Venlo, vind je het Duitse plaatsje Moers. Vanuit dit gezellige stadje kun je vele kanten op. Steden als Duisburg en Oberhausen zijn gemakkelijk te bereiken en zeker een aanrader voor als je er een dagje op uit wilt gaan. Shoppen kan bijvoorbeeld in CentrO Oberhausen, een groot overdekt winkelcentrum met alle bekende modemerken en voldoende eetgelegenheden. Ook Düsseldorf is binnen een half uur te bereiken met de auto en is een prachtige stad om te bezichtigen. Houd je van fietsen? Ook dan zit je hier goed! Vanaf het hotel zijn verschillende fietsroutes mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld de Rijn-fietsroute volgen die je langs de prachtige rivier leidt.

Nu voor slechts 54.50 EUR ipv 186.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!