Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Oost-Vlaanderen tussen Sluis en Brugge incl. ontbijt en gratis fietsroutes!

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Oost-Vlaanderen tussen Sluis en Brugge incl. ontbijt en gratis fietsroutes!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Oost-Vlaanderen tussen Sluis en Brugge incl. ontbijt en gratis fietsroutes!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 35.00 eur in plaats van 69.00 eur. Geniet van deze korting tot 49 % .

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Oost-Vlaanderen tussen Sluis en Brugge incl. ontbijt en gratis fietsroutes! D-deals: details

omschrijving: In het prachtige Meetjesland, net over de grens in België, is het volop genieten voor de natuurliefhebber. Grote groene bossen en uitgestrekte weidevelden vind je hier volop. Kom volledig tot rust op deze mooie plek. In de omgeving zijn vele kleine dorpjes te vinden, maar ook diverse steden zijn dichtbij. Zo zijn Brugge en Gent in ongeveer een half uur rijden te bereiken. Ook de Belgische kust is vlakbij. Binnen 20 minuten sta je met je voeten op het strand van Knokke-Heist.

Nu voor slechts 35.00 EUR ipv 69.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!