Valkeniersworkshop Falcon Crest (3,5 uur), inclusief drankje + gebak

Valkeniersworkshop Falcon Crest (3,5 uur), inclusief drankje + gebak

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Valkeniersworkshop Falcon Crest (3,5 uur), inclusief drankje + gebak. Ga voordelig naar een Workshops in Eindhoven NL aan een scherpe prijs.

Valkeniersworkshop Falcon Crest (3,5 uur), inclusief drankje + gebak: details

Wat? Valkeniersworkshop Falcon Crest (3,5 uur) met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2022. Inclusief koffie, thee of frisdrank.

Nu aan slechts 29.95 EUR in plaats van 79.00 EUR

Ben je een echte vogelliefhebber? Maak dan kennis met de indrukwekkende wereld van roofvogels bij Falcon Crest in Eindhoven. Sta oog in oog met de grootste arenden, uilen, valken en haviken en beleef een onvergetelijke middag. Het park is ontworpen en gebouwd specifiek voor de roofvogel en biedt voor diverse roofvogelsoorten uitstekend onderdak.

Je wordt ontvangen met een lekkere gevulde- of appelkoek en koffie, thee of frisdrank. Daarna krijg je een demonstratie te zien, waarna je zelf met onder meer arenden, gieren, buizerds, uilen, valken en haviken aan de slag gaat. Alles gebeurt onder professionele begeleiding van een valkenier. Jij ontmoet ruim 10 verschillende roofvogels en uilen en bent een unieke ervaring rijker!

Bereikbaarheid

Je kunt bij Falcon Crest in Eindhoven gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Falcon Crest.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Workshops voor een Workshops. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!