Uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen

Uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen. Ga voordelig naar een Restaurant in Scheveningen NL aan een scherpe prijs.

Uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen: details

Wat? Profiteer van korting en geniet van een uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen met uitkijk op zee! Je kan je dag niet beter beginnen!

Nu aan slechts 5.90 EUR in plaats van 12.00 EUR

Strandtent Solbeach 

Strandtent Solbeach is al jaren een begrip in Scheveningen. Lekker eten, drinken, feestvieren, luieren of juist actief bezig zijn; het kan hier allemaal! Ga ontbijten bij Solbeach voordat je je waagt aan een stevige strandwandeling. Je dag kan niet beter beginnen met lekker eten en een prachtig uitzicht op het strand en de Noordzee!

Ontbijt
Start je dag met een uitgebreid ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan versgebakken croissantjes, roerei en fruit. Of je nu een kleine eter bent of graag een stevig ontbijt wilt: het uitgebreide ontbijt voldoet aan alle wensen! Er zijn geen drankjes inbegrepen. 
Inbegrepen:
  • Boerenbrood met hartig en zoet beleg
  • Croissant
  • Roerei
  • Yoghurt
  • Fruit
Bezoekersinformatie 
Solbeach is gelegen op het strand van Scheveningen, net aan het rustige gedeelte van de boulevard met op 500 meter afstand De Pier. De strandtent is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de parkeergarage Kurhaus, dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage vanaf Solbeach. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je uitstappen bij de halte Kurhaus, hier stoppen diverse bus- en tramlijnen. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis op 9292.nl

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!