Twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore in Utrecht

Twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore in Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore in Utrecht. Ga voordelig naar een Restaurant in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore in Utrecht: details

Wat? Geniet van twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore Utrecht. Doordeweeks en weekend vouchers. De voucher is 1 maand geldig. Open buffet.

Nu aan slechts 16.00 EUR in plaats van 21.00 EUR

Restaurant FoodExplore ontvangt je zeven dagen in de week vanaf 12:00 tot 14:00 uur voor een bijzondere ontdekkingstocht. Je hoeft niet ver van huis te gaan om het avontuur te vinden. Verras jezelf, je vrienden en geliefden met een heerlijke lunch bij FoodExplore in Utrecht. 

Bij FoodExplore eet je 2 uur lang onbeperkt gerechten uit verschillende keukens: Soup, Asian, Tepanyaki, Japanese Sushi, Italian pizza, Chinese Wok, Dutch Fries en Icecream paradise!

Toegankelijkheid

Het restaurant is rolstoelvriendelijk. Er is een lift vanaf het parkeerdek die tot sluitingstijd open is. Het parkeerdek is toegankelijk voor voertuigen tot een hoogte van twee meter. De gangpaden in het restaurant zijn breed. Met een rolstoel of een rollator is alles goed bereikbaar. Op een enkele uitzondering na is alles gelijkvloers of zijn er makkelijke hellingen. Bovendien zijn behulpzame medewerkers altijd in de buurt. Uiteraard is er ook een mindervaliden toilet.

Bereikbaarheid

FoodExplore is gevestigd op de eerste verdieping in The Wall, in Utrecht Leidsche Rijn, direct naast de A2. Hierdoor is het restaurant goed te bereiken met de auto. Op het dak van het restaurant is volop parkeerplek. Neem ingang P1 (rode zone). Het parkeren is hier de eerste twee uur gratis, daarna kost het €0,50 per half uur. De parkeerkosten kunnen op het parkeerdek per pin betaald worden. Ook met het openbaar vervoer is het restaurant goed te bereiken. Neem bus 37, 48, 73 of 138 en stap uit bij de halte Rijpwetering. 

Kijk voor meer informatie op de website van FoodExplore.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!