Tribuneticket Apeldoorn in Concert

Tribuneticket Apeldoorn in Concert

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Tribuneticket Apeldoorn in Concert. Ga voordelig naar een Concerten in Apeldoorn NL aan een scherpe prijs.

Tribuneticket Apeldoorn in Concert: details

Wat? Bezoek de eerste editie de ‘Orange Edition’ van Apeldoorn in Concert. Koop je tribunetickets met [korting] korting. Geldig op 22 of 23 april 2022.

Nu aan slechts 19.95 EUR in plaats van 39.95 EUR

Een supervette line-up, lekkere drankjes, gezelligheid en losgaan: hier wil je bij zijn! Op 22 en 23 april 2022 komen er grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie naar Apeldoorn voor een nieuw muziekevent: Apeldoorn in Concert.

Met deze eerste editie van Apeldoorn in Concert wordt er meteen flink uitgepakt. De vrijdag- en zaterdagavond hebben allebei een ander sfeertje, dus of je nu van Hollandse meezingers of een swingende show houdt: dit wil je niet missen!

Hollandse avond

Vrijdag 22 april wordt een Hollandse avond waarop je heerlijk kunt meezingen met Nederlandstalige muziek. Samen feesten en inhaken met meer dan tien artiesten van Nederlandse bodem, zoals Frans Duijts, Snollebollekes en Rene Froger. Dat wordt gegarandeerd een groot meezingfestijn!

Swingende popavond

Zaterdag 23 april kun je een avond vol topartiesten verwachten die een swingende show gaan neerzetten. Wulf, Van Dik Hout, Jeroen van der Boom en Berget Lewis wisselen elkaar af en brengen jou een avond vol entertainment. Waylon sluit af met zijn band. Voor de zanger een thuiswedstrijd want hij komt oorspronkelijk uit Apeldoorn.

In Apeldoorn

Het gaat allemaal gebeuren in Omnisport, waar per avond wel 6000 mensen kunnen feesten. Normaal gesproken wordt er hier natuurlijk hard getraind, maar voor Apeldoorn in Concert wordt het sportcomplex helemaal omgetoverd tot een super toffe locatie om je beste moves te laten zien. Ook topsport toch?!

Orange Edition

Bij een concert met zoveel Nederlandse artiesten past natuurlijk maar één kleur: oranje. De eerste editie van Apeldoorn in Concert is dan ook de ‘Orange Edition’. Trek je oranje kleding en accessoires uit de kast en dos je koninklijk uit voordat je richting Omnisport gaat.

Bereikbaarheid

Kijk voor meer informatie op de website van Apeldoorn in Concert

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!