Tour By Night in de Johan Cruijff ArenA

Tour By Night in de Johan Cruijff ArenA

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Tour By Night in de Johan Cruijff ArenA. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Tour By Night in de Johan Cruijff ArenA: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Tour By Night in de Johan Cruijff ArenA. Geldig van 16 t/m 24 maart 2022. Gratis voor kinderen t/m 4 jaar.

Nu aan slechts 14.99 EUR in plaats van 20.00 EUR

Tijdens het voorjaar ervaar je de Johan Cruijff ArenA op een hele bijzondere manier. Zo ontdek je niet alleen alle belichte hoogtepunten van het stadion in het donker, maar geniet je ook van een indrukwekkende lichtshow. Het meest spectaculaire uitje van 2022!

Gallery of Fame

In de Gallery of Fame wordt de bezoeker aan de hand van vier thema’s rondgeleid door de geschiedenis van Ajax. Beginnend bij de Europese overheersing in de jaren zeventig, om daarna via de tweede succesperiode in de jaren negentig uit te komen. Aan de andere kant komen diverse landstitels en de toekomst aan bod.

Bereikbaarheid

De Johan Cruijff ArenA is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving van de Johan Cruijff ArenA kan geparkeerd worden. Reis je met het openbaar vervoer? Reis dan naar het treinstation Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar de ArenA. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Johan Cruijff ArenA. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!