Toegang tot Kernie's Familiepark inclusief All-you-can-eat

Toegang tot Kernie's Familiepark inclusief All-you-can-eat

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Toegang tot Kernie’s Familiepark inclusief All-you-can-eat. Ga voordelig naar een Pretparken in Kalkar DE aan een scherpe prijs.

Toegang tot Kernie’s Familiepark inclusief All-you-can-eat: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 25 oktober 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 21.95 EUR in plaats van 31.95 EUR

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar; een all-in-dagje uit voor het hele gezin!

Ga mee op avontuur naar Kernie’s Familiepark! Dit pretpark is hét ideale uitstapje voor kinderen tussen de 3 en de 12 jaar. Of je nu jong of al wat ouder bent, in Kernie’s Familiepark is het onbeperkt genieten! Van alle attracties én van alle frietjes, ijsjes, frisdrank, koffie of thee. 

Attracties

Het park biedt meer dan 40 spannende en spetterende attracties. De echte snelheidsduivels en adrenalinezoekers maken bijvoorbeeld een ritje in de achtbaan Atlantis, stappen in de boot en ontdekken de wildwaterbaan of stappen in de 58 meter hoge ‘Vertical Swing’. Voor de allerkleinsten is er ook genoeg te doen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld varen op de zee in de Regatta, worden zij een echte piraat in de bootjes van de Pirat Pound, kunnen ze een ritje maken door de ruimte in de Space Barrel of springen zij zo hoog als ze kunnen op de springkussens.

Weer of geen weer

Ook als het weer even wat minder is, valt er ook nog een heleboel te beleven. Wat dacht je van een spannende tocht door de overdekte Jungletown waar je kunt klimmen, klauteren en varen!

Kerncentrale museum

En jij wilt toch zeker ook meer te weten komen over de super coole kerncentrale? Wunderland Kalkar is vroeger namelijk gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking gesteld. Neem een kijkje in het museum, waar op eenvoudige en speelse wijze de werking van atoom tot stroom wordt uitgelegd.

Kernie en Kerna

Kernie is de mascotte van Wunderland Kalkar en samen met zijn vrouw Kerna wonen ze in Kernie’s Familiepark. Kerna bakt graag lekkere koekjes, terwijl Kernie een rondje door het park maakt. Om 10:00 uur opent Kernie de poorten van zijn park en gaat hij met alle kinderen op de foto. Ditzelfde geldt voor het einde van de dag wanneer het park weer gaat sluiten. 

Bereikbaarheid

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar bevindt zich net over de grens in Duitsland. Het park is het makkelijkst bereikbaar met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €5 per voertuig parkeren nabij het park. Parkeertickets zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten en aan de kassa en de receptie.

Kijk voor meer informatie op de website van Kernie’s Familiepark.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!