Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief All-you-can-eat

Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief All-you-can-eat

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief All-you-can-eat. Ga voordelig naar een Pretparken in Hengelo aan een scherpe prijs.

Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief All-you-can-eat: details

Wat? Koop all-in tickets met [korting] korting. Inclusief onbeperkt ranja, koffie, thee, friet, snacks en ijs. Geldig van 4 april t/m 30 juni 2020.

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 14.50 EUR

Tussen de bossen van Enschede en Hengelo kunnen kinderen de hele dag genieten van attracties en speeltoestellen uit het heden en verleden. Nieuw dit jaar is de all inclusive formule! Voor een vaste lage prijs kan je de hele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. 

Kom botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Tevens kun je een ritje maken in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik. Echt een unieke rit! Tevens is er dagelijks live entertainment met Kabouter Moespot, Twekky & Postbode Pelle in het nieuwe theater. Kom jij ook meedoen in een van de interactieve shows?

Bereikbaarheid 

Attractiepark De Waarbeek is gevestigd in Hengelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €4,95 per auto kun je parkeren nabij het park. Het park is toegankelijk voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Waarbeek.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!