Tickets Quad rijden Algarve Portugal

Tickets Quad rijden Algarve Portugal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Quad rijden Algarve Portugal. Tickets koop je nu aan bij Adventuretickets.nl voor 70.00 EUR (0-3 uur|Algarve|Quad rijden).

Quad rijden Algarve Portugal: Tickets online bestellen

Omschrijving: Duur: circa 1.5 of 3 uur Leeftijd: 21 voor bestuurders en 7 voor niet-bestuurders Taal: Engels & Portugees Vervoer: de gids haalt je op bij je hostel/hotel in Albufeira Seizoen: april-oktober (elke dag) | november-maart (dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag)

Richtprijs vanaf: 70.00 EUR

Quad rijden Algarve Portugal: informatie

Quad rijden Algarve PortugalQuad rijden Algarve Portugal is een ervaring op een quad over off-road trails en een prachtig landschap. Het is een route dwars door de natuur, vol adrenaline en met onvergetelijke momenten! Je rijdt door beekjes en door de modder en passeert prachtige uitkijkpunten.Programma✔ Pick-up in hostels/hotels in Albufeira voor 09.00 in de morgen✔ Start quad rijden om 09.00 uur in de morgen✔ Ontdekken van het prachtige landschap van de Algarve per quad✔ Pauze en tijd om (eventueel) te wisselen van bestuurder✔ Einde quad rijdenWat kun je verwachten?Vroeg in de morgen (voor 09.00 uur) word je opgepikt in je hostel/hotel in Albufeira en start het Quad rijden Algarve Portugal. Gedurende dit avontuur verken je de Algarve vanaf de quad en rijd je dwars door een prachtig landschap. Tijdens deze tour is er voldoende tijd om te stoppen op mooie uitkijkpunten en (eventueel) te wisselen van bestuurder. Na afloop van de tour zal je worden teruggebracht naar je hostel/hotel in Albufeira.Details[column type=”1/2″]Beginpunt:Ophalen en afzetten inbegrepen in  accommodaties in AlbufeiraStarttijd: 09:00Eindpunt:Hetzelfde als beginpuntDuurCirca 1.5 of 3 uurGeschikt voor:Iedereen vanaf 21 jaar met een geldig rijbewijs en vanaf 7 jaar voor niet-bestuurdersLeeftijd21 voor bestuurders en 7 voor niet-bestuurdersFysieke eisenNiet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen met rugklachtenGrootte groepMinimaal 1 persoon. Maximaal 8 personenSeizoen:Van april tot en met oktober – elke dagVan november tot maart – dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag[/column] [column type=”1/2″ last=”true”]TaalEngels en PortugeesActiviteit inclusief- Quad rijden met een professionele gids- Veiligheidsuitrusting- Instructies- Water- Ophalen en afzetten in hotels en accommodaties in AlbufeiraExtra informatie- Breng comfortabele kleding en schoeisel mee (die vies mogen worden)- Breng zonnebrandcrème mee- Breng je rijbewijs mee- De tour vereist een contante borg van € 50 per quad- Exclusief eten & drinken (op water na)UitvoeringsgarantieJe kunt hier de uitvoeringsgarantie zien van Adventuretickets.nl.[/column][ready_google_map id=’141′]

 

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Voor meer goedkope pretpark tickets neem zeker een kijkje op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!