Ticket voor de spectaculaire musical We Will Rock You!

Ticket voor de spectaculaire musical We Will Rock You!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ticket voor de spectaculaire musical We Will Rock You!. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Ticket voor de spectaculaire musical We Will Rock You!: details

Wat? Profiteer nu van korting en beleef een spectaculaire avond bij de musical We Will Rock You in het World Forum Theater in Den Haag.

Nu aan slechts 74.50 EUR in plaats van 99.25 EUR

Rockmusical “We will rock you” is een ode aan Queen

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben WE WILL ROCK YOU gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit!

Musicalster Stanley Burleson speelt in WE WILL ROCK YOU de rol van Khashoggi, de handlanger van de Killer Queen, die tijdens de voorstelling vertolkt wordt door de internationale musicalster Tia Architto. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. 

Bereikbaarheid

Het World Forum Theater is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 1 pakken en uitstappen bij halte World Forum. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het World Forum. Plan je reis hier. Kom je met de auto? World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage. De garage bevindt zich aangrenzend aan World Forum. Via ingang A bereik je de juiste parkeergarage. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!