Ticket voor ABBA Gold in Schiedam of Rotterdam!

Ticket voor ABBA Gold in Schiedam of Rotterdam!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ticket voor ABBA Gold in Schiedam of Rotterdam!. Ga voordelig naar een Concerten in aan een scherpe prijs.

Ticket voor ABBA Gold in Schiedam of Rotterdam!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef een te gekke avond bij ABBA Gold in Schiedam of Rotterdam!

Nu aan slechts 23.00 EUR in plaats van 35.50 EUR

Geniet van de spectaculaire show ABBA Gold – the Concert Show in Schiedam of Rotterdam. ABBA Gold is de grootste ABBA theatershow van dit moment. De muziek van ABBA is populairder dan ooit. De film Mama Mia 2: Here We Go Again was de bioscoophit van zomer en najaar van 2018. Zing en swing mee met de megahits zoals Mama Mia, Money Money Money en Dancing Queen gezongen door Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn. De vertolking van alle grote ABBA hits is indrukwekkend, in overleg met de ABBA leden zijn de nummers zo aangepast dat ze nog kleurrijker zijn dan voorheen! De special effects zorgen voor een optimale beleving! Mis het niet! 

De shows van ABBA GOLD worden nu in meer dan 20 landen uitgevoerd in Europa, Rusland, Japan en ook in het Midden-Oosten.

Bereikbaarheid 

Theater aan de Schie

Theater aan de Schie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf NS station/metrohalte Schiedam Centrum is het 5 minuten lopen naar het theater. Plan hier je reis. Reis je met de auto? Neem op snelweg A20 afslag 11 naar Schiedam. Volg de borden richting het Centrum. Direct na de brug over de Schie ligt het theater. Je kunt de auto parkeren in en rond het centrum of in de ABC garage. 

Oude Luxor Theater

Oude Luxor Theater is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zowel met de metro, tram en bus kun je uitstappen bij halte Stadhuis of Weena. Plan hier je reis. Reis je met de auto? Je kunt de auto parkeren bij Parkeergarage Weena. Een uitrijkaart kost €10. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!