Ticket ijsbaan, incl. schaatshuur Wintervillage Laren of Amstelveen

Ticket ijsbaan, incl. schaatshuur Wintervillage Laren of Amstelveen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ticket ijsbaan, incl. schaatshuur Wintervillage Laren of Amstelveen. Ga voordelig naar een Uitstapjes in aan een scherpe prijs.

Ticket ijsbaan, incl. schaatshuur Wintervillage Laren of Amstelveen: details

Wat? Entreeticket ijsbaan incl. schaatshuur bij Wintervillage Laren of Amstelveen met [korting] korting. Geldig t/m 8 januari 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 9.00 EUR

Winter Village staat bekend om haar winterse evenementen; de intense gezelligheid, veelzijdige activiteiten op en rondom de buiten ijsbanen en uitstekende horeca-faciliteiten. De openlucht ijsbaan van 450m2 is uitermate geschikt voor iedere schaatser, jong en oud. Geen van de ijsbanen is overdekt; schaatsen hoort nou eenmaal in de buitenlucht plaats te vinden. Winter Village biedt bezoekers de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten, in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat centraal. Winter Village is dé plek waar jong en oud elkaar ontmoet. Natuurijs of niet, op de buiten ijsbanen van Winter Village is iedere schaatser altijd van harte welkom.

Restaurant Winter Village

Tijdens Winter Village kun je de pop-up restaurants genieten van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijke glühwein of een gezellige borrel. Daarnaast biedt restaurant Winter Village een prachtige menukaart met mooie winterse gerechten. 

Kijk voor meer informatie op de website van Winter Village. 

 

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!